I WANNA WEAR // MONDAY ATTIRE

WHAT I WEAR // WEEKENDPRINT

070216

II H&M COAT II SAMSØE PRINTED SHIRT II TOPSHOP JEANS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II ZARA TASSEL LOAFERS II

Således tog jeg mig ud i søndags, hvor jeg havde en vældig rar dag. Jeg formåede at sove til 8.3o, uden at være kommet synderligt sent i seng, hvilket ellers aldrig skerog humøret og energiniveauet var derfor højt hele dagen. Vi havde ikke de store planer lagt, så dagen blev brugt på god morgenmad, træning, en tur i Botanisk have, hjemmelavede fastelavnsboller og kakao med flødeskum til X-factor og sluttede den af med hjemmelavede hotdogs og Bedrag. Følger I også med i den?

Som I også kan se, kom den printede bluse fra Samsøe Samsøe med hjem og jeg er allerede vildt glad for den. Så glad, at den har været i brug fire gange den forgangne uge. Jeg er åbenbart lidt ligesom pigen i børnesangen ‘Se min kjole’, når jeg får noget nyt, haha.

8 comments

 • Lyder som en ret fantastisk dag – elsker sådanne dage, hvor man ikke rigtig har nogle planer 🙂 Og sikke en flot bluse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det kan altså også ende med at være nogle af de bedste dage. Kan godt lide det der med at vågne op, og ikke allerede på forhånd have hele dagen skemalagt – så bliver der mere plads til at gøre det, man lige føler for på dagen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med den bluse – så pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Jeg er også helt vild med den – og har den på igen i dag, haha 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blusen er bare så pæn. Er ret forelsket i kjole udgaven af den og overvejer om den skal klikkes hjem i næste måned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Den er virkelig også fin, og den lyse kjole ville være SÅ pæn til dig. Jeg druknede desværre lidt i den på grund på grund af min højde, ellers var jeg nok også hoppet med på vognen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pæææænt! 🙂
  Det lyder som en virkelig hyggelig søndag! Jeg har været i Jylland lørdag-søndag sammen med min far for at besøge nogle venner. Det var hyggeligt, men jeg nåede til gengæld ikke så meget andet. Haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Det var den bedste søndag! Og din weekend lyder altså også vældig rar. Og nogle gange tror jeg det er sundt, ikke at skulle nå så meget i weekenden!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

I WANNA WEAR // MONDAY ATTIRE