BLACK LILY ONLINE PÅ WEBSHOPPEN

ONSDAGSGLÆDER // LÆDERLEGGINGS PÅ UDSALG

hmprodII H&M TREND LÆDER LEGGINGS 1999 KR 1400 KR II

Jeg tjekker altid min mail som det første, når jeg vågner om morgenen – og i dag ventede en særligt god mail i indbakken. Anna tippede nemlig om, at de H&M Trend læderleggings, jeg har skrevet om nogle gange, var kommet tilbage på lager i alle størrelser og ovenikøbet sat ned med 25%.

Behøver jeg sige, at læderbukserne nu er på vej hjem til mig? Anna tippede i øvrigt om, at de, som læderbukser ofte gør, giver sig en smule, så hun anbefaler derfor, at man tager den mindste størrelse, man kan klemme sig ned i. Selv er jeg hoppet på en str. 36, som jeg næsten altid bruger, og håber, at de ikke bliver for store.

Tip hermed videregivet, hvis du også føler for en omgang early-morning shopping 😉 Og til Anna; TAK, du er beviset på, at jeg absolut har de bedste læsere, man kunne ønske sig.

4 comments

 • Sara B

  Fedt! Tillykke 🙂 Håber, de er lige så fede, som du går og drømmer om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Jeg er i hvert fald ret spændt på at prøve dem og mærke kvaliteten live, og så håber jeg bare, at de lever op til forventningerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er jo møg fede! Går også og drømmer om et par, men først skal jeg have solgt voldsomt ud inden der kommer nyt ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • merimeri

   Den øvelse kender jeg godt 😉 Det er altid meget godt lige at få ryddet lidt ud, inden man føjer en masse nydt til. Så har man også et bedre overblik over, hvad man reelt mangler!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

BLACK LILY ONLINE PÅ WEBSHOPPEN