LIVING // MINIMALISTISK BOLIGFRISTELSE

OUTFITS 2015 // WHAT I WORE FROM APRIL TO JUNE

outfit-2015-part2Link til oprindelige outfit indlæg: II 1 II 2 II 3 II 4 II 5 II 6 II 7 II 8 II 9 II

Mens min vinter sidste år var temmelig sort og grå, hvis man kigger på mine outfit, så bød det milde forårsvejr og starten på sommeren på lyse farver, kig til anklerne og en del garderobefavoritter der blev brugt mere end flittigt.

Billederne her minder mig om, hvor uendeligt meget jeg glæder mig, til foråret igen er over os. Elsker den tid på året, hvor alting springer ud, hvor vinterstøvlerne kan skiftes ud med bare tæer og åbne sko og hvor uldfrakken bliver gemt væk til fordel for læderjakken eller trenchcoaten. Så ved man, at det er forår <3

I modsætning til både vinter og sommer, synes jeg, at foråret og efteråret er helt perfekte garderobesæsoner, hvor man har så mange flere muligheder end resten af året. Mine outfit fra foråret sidste år minder mig da også om, at det skal blive godt igen at kunne trække i de lyse jeans og hvide sneakers.

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LIVING // MINIMALISTISK BOLIGFRISTELSE