UDSALGSULYKKER // PROENZA SCHOULER TINY PS11

UDSALGSGUIDE // DET SKAL DU GÅ EFTER PÅ UDSALGET

 

basic-favorites-on-sale

II 1 IRO CLAY NAVY TSHIRT II 2 GANNI NAVY COAT II 3  FILIPPA K NAVY RIB TUNIC II 4 DESIGNERS REMIX CLASSIC SLACKS II 5 FILIPPA K GREY LINEN TSHIRT II 6 H&M SUEDE PUMPS II 7 FILIPPA K GREY KNIT II 8 SELECTED FEMME LEATHER FLATS II 9 MALENE BIRGER GREY JERSEY DRESS II

Vinterudsalget er over os og selvom det kan være fristende at slå til på sæsonens it-item, der pludselig er at finde med rabat, så er der en stor chance for, at dette køb aldrig rigtig slår igennem som ny garderobefavorit og derfor ender det med at samle støv bagerst i skabet. I det tilfælde kan udsalgskuppet alligevel ende med at blive en dyr affære, hvis det ikke kommer i brug.

Derfor er min udsalgsregel nummer 1, at jeg altid skal gå efter klassiske basiskøb, når det kommer til udsalgsshopping. Med tøj der er tidsløst og i god kvalitet, er der større chance for, at du ender op med et køb, som du vil få glæde af mange år fremover.

Til dette års udsalg går jeg fx efter en langærmet mørkeblå eller sort kjole, et par sorte slacks, en lædernederdel og enkle jersey eller uldbluser. Ovenstående 9 items, som alle er sat ned med mellem 30-50%, vil jeg dog mene, er oplagte udsalgskøb. 

Hvad går du efter på vinterens udsalg? 

2 comments

 • Ida

  Jeg har indtil videre kun købt mig en enkel ting, som jeg har haft kigget på tilbage i november og endnu ikke fået ud af hovedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Det lyder da også til at være det oplagte udsalgskøb at gøre sig? Har man haft det i hovedet over en længere periode, så er der ofte også større chance for, at det bliver et godt køb.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

UDSALGSULYKKER // PROENZA SCHOULER TINY PS11