EN PUDDERDÅSES BEKENDELSER

ADVENTSGIVEAWAY // DANIEL WELLINGTON UR

daniel-wellington-giveaway

Kalenderen skriver 20. december, det er 4. søndag i advent og  jeg håber, at I efterhånden er ved at være i noget, der minder om julestemning derude? Spotify’s juleliste kører i baggrunden her, Mads laver konfekt og inden længe kommer svigerfamilien til æbleskiver og julehygge, så jeg satser stærk på, at julestemningen i hvert fald herhjemme kommer snigende i løbet af dagen.

Vi er også ved at være ved vejs ende i dette års adventskalender, og jeg tænker, at vi slutter af med et brag. Derfor kan du i dag vinde et klassisk Sheffield dameur med sort læderrem og urkasse i sølv fra favoritten Daniel Wellington. Sådan et ur, som alle bør have i smykkeskrinet og som jeg er sikker på, vil blive en uundværlig følgesvend hos den heldige vinder.

For at vinde skal du herunder lægge en kommentar med navn og mailadresse samt dit største julegaveønske i år. Det kunne nemlig være lidt hyggeligt at høre om. Jeg trækker en  vinder næste lørdag den 26. december.

Glædelig søndag <3

Konkurrencen er nu slut. Stort tillykke til Eline Glamann som er blevet trukket ud som den heldige vinder. Eline er blevet kontaktet på mail.

95 comments

 • Torben Meyer

  Mit største ønske i år er en rejse til England, hvor min mors side af familien bor 🙂 Så jeg kan komme over og sige hej til mine fætre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne a

  Mit største juleønske er en fin sofa 🙂 men den får jeg nok selv lov til at købe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Krydser fingre! Mit største ønske er et smykke fra min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har skrevet en Mulberry Alexa på ønskesedlen. Dog er det vist en drøm jeg selv skal opfylde ;-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Enten en tepotte eller en sort fin rygsæk 🙂 og ellers er jeg altid glad for fine smykker ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker konkurrence! Jeg elsker bare DW’s designs 😀

  Mit største ønske her til jul må være en kat. Jeg elsker katte, og ville så gerne have en selv!

  mia.fab@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis jeg skal være ærlig er mit største ønske i år (af materielle ting) en mega lækker bluetooth højtaler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Elmelund

  Jeg ønsker mig allermest et nyt staffeli da jeg kom til at ødelægge det andet, da jeg havde fået liiiidt for meget efter en vild bytur…. Ingen spørgsmål :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eigil Kjærulff

  Vil gerne vinde det til min søde kæreste. I år er det højeste ønske at vi finder en lejlighed i eller omkring København. Det er næsten umuligt at finde til en ordentlig pris!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  Helt klart en tur til Berlin med min kæreste! Den by har virkeligt taget mit hjerte med storm 🙂 Og dette ur står faktisk også på ønskelisten 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie von lyck

  Sikke en fin konkurrence! Mit største ønske er en dejlig aften med hele familien og at dem jeg holder af bliver glad for deres julegaver 🙂 Det ville også være skønt at vinde sådan et fint ur, da mit gamle desværre blev stjålet 🙁

  Glædelig jul <3

  Kærlig hilsen Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Mit største juleønske i år er en get-away med kæresten. Det er virkelig tiltrængt efter over et halvt år med renovering og lejlighedsprojekt. En weekend i Ystad står derfor allerhøjest på listen – kærestetid og spatid. Det gad jeg godt – og nå ja, så gad jeg da virkelig også godt at vinde dette fine fine ur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Mit største ønske er et fint armbånd da jeg har mistet et jeg havde arvet og som betød meget. Men derudover så ønsker jeg min datter på 2 år får en fantastisk oplevelse med juleaftens magiske stemning, da hun nu forstår lidt mere af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg ønsker mig en dejlig jul med ungerne – og et nyt ur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  For første gang har jeg ingen ønsker til jul. Jeg vil hellere have at der bliver givet gaver som der er tænkt over af giveren i år, og ikke et tilfældigt materielt gode som man måske/måske ikke mangler i virkeligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  En hund og et nyt ur 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Lyed

  Jeg ønsker mig at min mor erklæres fri for brystkræft når jun udskrives D 23/12. Og hvis jeg vinder skal uret minde mig om at nyde hvert sekund fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Mit største ønske er gavekort til tøjbutikker, så jeg kan komme på shoppetur og få købt noget nyt tøj, da det er længe siden jeg har købt en masse nyt tøj, så det trænger jeg virkelig til! 🙂 Det kunne være super dejligt at vinde et daniel wellington ur, det er simpelthen et så fint ur 🙂 God Jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største ønske i år må være en halskæde, der matcher den fine ring, jeg fik af min kæreste for nogle år tilbage <3

  <3 Glædelig jul til dig og dine nærmeste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Mit største jueønske er noget så simpelt som en vaffelbager, haha. Har simpelthen cravet vafler i hele december, så det kunne være lækkert, hvis der lå sådan én under træet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Baadsgaard

  Mit største jule ønske er at jeg får en god jul med min familie – det er det bedste!

  og så et nyt puls løbeur…

  glædeæig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine v

  Mit aller største ønske i år er noget lækkert nyt tøj – efter graviditet og nu barselsdagpenge, så er det virkelig tiltrængt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabine r

  Jeg er startet på designskole og derfor min største ønske er studierelaterede bøger om design, tekstil mm. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone K

  Sikke en fantastisk advents giveaway! Mit største ønske her til jul er noget så kedeligt som et tørrestativ, som sidder fast i jorden – sådan er det vel at blive husejer, en masse alt for praktiske ønsker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Puh, har virkelig haft svært ved at finde på ønsker i år når familien har spurgt… Ønsker mig nok allermest et nyt kamera, men det er sgu lidt uden for budget… Måske en lækker grå eller blå uldjakke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kanon afsluttende konkurrence!

  Mit største ønske i år er oplevelser. Jeg flytter til det store udland lige om lidt og vil derfor gerne nyde den sidste tid herhjemme med nære og kære <3

  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  ih hvor er det helt igennem fantastisk
  det er lige sådan et ur jeg ønsker mig og som står aller øverst på min ønskeliste, det er så vildt flot, jeg for helt julelys i øjnene når jeg ser det SMILER STORT

  ønsker dig og din familie en rigtig Glædelig Jul

  K.H

  Pia Hansen
  missangelph@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  Mit største ønske i år er en ny Iphone, gerne en 6s plus 🙂 Men sådan en ligger der med garanti ikke under træet til mig, da jeg slet ikke får så dyre gaver. I stedet er jeg i gang med at overveje om, jeg skal forkæle mig med en STOR gave til mig selv eller om jeg skal nøjes med en billigere mobil som erstatning for min nuværende, hvor højttaleren ikke længere virker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila

  Lidt “kedeligt”, men har faktisk ikke noget specielt ønske. Har haft svært ved at finde på noget, når familien har spurgt efter en ønskeliste.
  Håber bare på en hyggelig aften d. 24 december.
  Uret ville dog være fedt at vinde. Har nemlig et “herre”-agtigt ur, jeg går hele tiden med, så kunne være lækkert med noget at veksle med :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største jule ønske er at jeg får en god jul med min familie – det er det bedste!

  Kathrine johansen
  lillekathriine@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  En brødboks er vidst det vildeste der står på min ønskeseddel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Ø

  Det jeg håber mest på at pakke op d 24, må være en lækker letvægtstrolley som matcher Ryan Airs krav om håndbagage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Min største julegave ønske er et lækkert uldtæppe fra Hästens. Det er simpelthen så dejlig blødt og varmt. Lige noget for en frossenpind som mig, (der et enkelt år sov med handsker om vinteren). :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm.. Rent prismæssigt har jeg givet mig selv den største julegave i år, da jeg købte en højtaler fra Marshall, men når vi snakker personlig værdi, så er mit største ønske i år en fin halskæde af min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie K

  Mit største ønske må være en flybillet til Prag, da min kæreste studerer der <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ønsker mig forkælelse i form af gavekort til en ansigtsbehandling, men jeg kunne bestemt også godt bruge et nyt ur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M. Larsen

  Jeg ønsker mig en højtaler fra Sonos, som ville passe perfekt ind i den lejlighed, som jeg skal flytte ind i til januar :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline

  Mit største ønske lyder måske kliché og er ikke noget der står på min ønskeliste, da det ikke kan købes. Men jeg ønsker mig virkelig, at min skønne mormor på 91 får det bedre – især her til jul. Højest på min ønskeliste står en fin pung fra DAY BIRGER ET MIKKELSEN :))

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min ønskeliste har i år været ret anderledes end den plejer, da jeg er gravid og glæden ved tøj ikke er helt den samme som normalt – Jeg ønsker mig dog en kjole fra Stine Goya som sammen med et tørklæde fra Lala Berlin er mit største juleønske i år 🙂

  Men hey – Uret vil jeg også ELSKE at vinde! Det er et perfekt alternativ til mit herreur fra Michael Kors 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Faktisk er det lige præcis dette ur der står aller højest på min materielle juleønskeliste i år. Derudover står der en masse kedelige praktiske ting, da jeg lige er flyttet og så mangler man jo pludselig alt muligt. Og så lige en billet til Roskilde Festival. Og selvfølgelig et godt 2016.

  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mit største juleønske er en ring fra Bjørg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Schmidt

  Mit juleønske kan desværre ikke købes for penge.. Men eftersom 2015 ikke har været lutter og løjer for mig – ønsker jeg mig et godt 2016 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnethe Kolby

  Naked palette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Lyder klassisk, men at få den dejligste dag med min familie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Mit største juleønske er en smuk ysl taske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Mit største julegaveønske er, at mit nye køkken snart bliver færdigt, det er kun halv færdigt, venter på elektrikeren skal komme og lave nye stik, surt op til jul. :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Vemmelund

  Mit største juleønske er ikke som sådan noget materielt. Det er langt vigtigere og bedre; at 2015 bliver året hvor jeg får en masse stunder sammen med min skønne nevø!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Nørkjær

  Det lyder som noget jeg finder på, men jeg mistede mit ur i sommers, så jeg ønsker mig allerhøjest et nyt ur 🙂 Så det ville jo være helt perfekt at vinde denne giveaway!
  Og glædelig jul til dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Iris

  Mit største ønske i år er altså en virkelig fin Ganni kjole, som en studerende som mig ikke lige har penge til ellers. Krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Brix

  Årets største juleønske til under træet er et par Nike Free TR! Jeg har faktisk haft DW på ønskelisten nu til både fødselsdag og sidste jul, men det har ikke resulteret i noget ur endnu, så noget tyder på, at dem jeg holder af mener anderledes end jeg i forhold til nyt ur. Men så krydser jeg da bare fingrene her i steder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mit “største” ønske er nok en ny taske til studiet 🙂 vi er ikke på så store gaver i min familie, så stort og stort er det ikke, men bliver rigtig glad hvis jeg får en ny 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine clausen

  Mit største ønske er en virkelig smuk ring fra Skagen mærket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Madsen

  Jeg ønsker mig en ordenlig spandfuld træningstøj! Til sommer startede jeg på en hel ny, og lidt mere seriøs sport. Jeg synes de andre på løbebanen er liidt mere foxy at se på end mig, så sportstøj står højt på listen. 😉
  – Og naturligvis kunne et ur være helt vildt dejligt at få oveni.

  Mange hilsner fra Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Jeg ønsker mig en grå uldfrakke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg kunne godt bruge et ekstra ur til min lille samling, har kun et, og dette klassiske ur, du udlodder ville være helt perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg har ikke mange ønsker andet end en ny computer da min gamle snart ikke kan mere.. Men et ur er heller ikke dårligt, da jeg mangler et ur i hverdagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Jeg ønsker mig en billet til Roskilde festival 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig et nyt ur og dette ville være helt perfekt 😀

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Jeg kunne sørm godt tænke mig at vinde i lotto. Pengene er ret små, så vi har valgt voksengaverne fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ønsker mig en magic ring fra Georg Jensen-eller en anden ring fra min kæreste Michael men tror ikke helt det sker-så derfor en oplevelse sammen med ham et sted..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg ønsker mig en halsring.. og mere mådehold.
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Feldborg

  Mit største juleønske i år er at blive et glad menneske i 2016, og ikke have det så dårligt som jeg har haft det her i december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda N

  Lækkert! Hm… Udover verdensfred og en jordomrejse, så mit lidt mere mulige juleønske, være en hundehvalp <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Wind

  Min største ønske er at få en kærlighedserklæring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif Friis

  Mit største juleønske i år er en eksamensperiode uden alt for meget stress. 🙂

  Hvis det skal være et materialistisk juleønske er det nok en derma roller.
  Jeg tror dog ikke den kommer som pakke under træet, da den jeg ønsker mig er lidt dyrere end gavebugettet rækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Mit største juleønske er en taske fra Leowulff 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilia

  Verdens bedste julenisse! Krydser fingre for en kæmpe hængekøje til når det bliver sommer og sol 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Mit største juleønske er at jeg får et par hyggelige dage med min familie på Sjælland og i Jylland med min kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde F

  Deltager! 🙂
  Mit største juleønske, er at hele min familie kommer hjem til jul – ja det kan lyde som noget af en cliché, men det er ment med hjertet ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jessen

  Mit største ønske i år til jul er smykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Et par lækre sneaks 🙂 (ikke fordi jeg mangler… men jo, det gør jeg faktisk lidt alligevel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg sidder og kæmper med et eksamensprojekt, så lige i øjeblikket er mit største ønske at blive færdig inden jul, så jeg kan slappe af med familien med god samvittighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Efter tre lange år i Dagpengeland er mit største julegaveønske at få et arbejde. Så jeg igen kan få mig en hverdag og tjene nogle ordentlige penge, så jeg kan tillade mig at forkæle mig selv en gang imellem uden at få dårlig samvittighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie M

  En rejse tilbage til Indien, hvor jeg har boet 2 år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hope

  Mit største ønske må være at rejse med min mand:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Mit allerstørste juleønske i år må være en lang rejse til næste år! Jeg ved jeg ikke får det, men hey, man kan jo altid drømme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Mit største juleønske i år er en sort læder håndtaske fra neye jeg længe har set på. Mangler en klassisk sort taske til det “voksne-arbejdsliv” som venter lige om lidt. 🙂 Det fine ur ville være lige så lækkert at kunne få lov at bære, som kan blive en del af det “voksne-arbejdsliv”. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Green

  Da jeg allerede har fået den største julegave, en rejse. Så mit største juleønsket i år, er at min far kan begynde at arbejde igen. Og at jeg selv kommer så meget ovenpå mit sygdomsforløb, at jeg kan starte på uddannelse til sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda H.

  Mit største ønske er nogle fine smykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie M.

  Mit største juleønske i år er uden tvivl en forlovelsesring fra min dejlige kæreste :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  Største ønske ville.villet en ferie til de varme lande. Men det er et urealistisk ønske. Håber jeg får en dab radio, så jeg ikke er afhængig af min tlf når jeg skal høre musik herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Et ur fra Daniel Wellington har længe stået øverst på min ønskeliste, så det kunne da være så lækkert at vinde et:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexander

  Mit største ønske er at kunne give min kæreste hendes største ønske – nemlig det ur dér. God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi giver ikke de store dyre gaver i min familie i år, så jeg håber bare vi får en hyggelig aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  At min søsters operation går godt og ender lykkeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Lækkert! Har længe kigget på dem, men julegaverne til familien kom lige i første række 🙂 mit største ønske i år (af den materielle slags) er ordentlig hudpleje serie fra Rudolph Care. Det bliver sparret væk i SU budgettet, så håber det ligger under træet så huden bliver pæn til sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Mit største juleønske er oplevelser, særligt af den spiselige slags! Det er der ikke så meget plads til i SU-budgettet, så det ville være en stor luksus. Derudover ville det ikke være helt slemt at modtage et lækkert Daniel Wellington ur 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • catrine h

  Lækker konkurrence!
  Mit største ønske denne jul er en ring, hvor dette dw ur ville passe perfekt til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Mit største ønske er at få en hyggelig jul med familie, og med venner samt verdensfred 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Busch

  Mit største ønske må være et ret dyrt, ret lækkert sæt, og årh hvor ville det være skønt med sådan et lækkert ur til! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig Royal Copenhagen og OBH Hercules køkkenmaskine. Men jeg glæder mig til at holde den sidste jul, hvor mine forældre er sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K

  Skøn adventskonkurrence! 🙂 Mit største ønske er netop et Daniel Wellington-ur, så jeg krydser virkelig fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig ikke de store gaver, men håber blot mine venner, familie og kæreste bliver glad for det jeg giver dem og så er der altid plads til små lidt nørdede ting så som mine elskede funko pops, dem kan jeg aldrig få nok af! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herlig konkurrence. Mit største ønske er at få en dejlig juleaften med familien også kunne jeg godt tænke mig at jeg fik en julegave som jeg kunne bruge sammen med min kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største juleønske er et lille kamera, som jeg har ønsket mig i MEGA lang tid, så jeg ikke behøver at slæbe rundt på mit spejlrefleks <3

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

EN PUDDERDÅSES BEKENDELSER