WHAT I WEAR // GANNI JAPANESE FLOWER DRESS

ADVENTSGIVEAWAY // VIND TO VALGFRIE PLAKATER

desenio-postersI kan tro, at jeg har glædet mig til, at det skulle blive første søndag i advent. Det betyder nemlig, at jeg kan få lov til at sætte min adventskalender igang. De kommende fire adventssøndage vil I således kunne vinde en lækker og nøje udvalgt giveaway, som forhåbentlig kan hjælpe til at sprede lidt julestemning her på bloggen.

Denne søndag kan i, i samarbejde med plakatshoppen Desenio, vinde to valgfrie plakater i op til størrelse 50×70.

Vi er selv igang med at færdiggøre vores billedvæg herhjemme, så jeg har brugt en del tid hos Desenio og der er altså virkelig mange fine motiver at vælge imellem og disse fire er pt mine favoritter.

For at deltage i konkurrencen skal du klikke dig ind på Desenio og finde dine to favoritplakater og herefter linke til dem her i kommentarfeltet. Derudover skal du skrive dit navn og mailadresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder!

Jeg trækker en vinder på lørdag den 5. december, lige i tide til at sætte næste søndags adventgiveaway igen.

Glædelig søndag!

120 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHAT I WEAR // GANNI JAPANESE FLOWER DRESS