GUIDE // DE BEDSTE RABATTER TIL BLACK FRIDAY

WHAT I WEAR // GANNI JAPANESE FLOWER DRESS

ganni-flower-dress
II GANNI FLOWER DRESS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II OTHER STORIES FLATS II 

Så blev det fredag og jeg er mere end klar til weekend. Denne uge har været ret hektisk med aftaler alle aftener efter arbejde – gode og rare aftaler alle med mennesker jeg rigtig godt kan li’. Jeg skrev jo også i sidste uge om, hvordan jeg gik til kamp mod hverdagstrivialiteten, og denne har der absolut ikke være tid til i denne uge. Til gengæld må jeg også indrømme, at jeg også savner lidt at have en friaften uden planer, så en balance er i virkeligheden nok det bedste match til mig. Jeg har julefrokost i aften, frokost med en veninde i morgen efterfulgt af 3×30 års fødselsdag i morgen aften – derefter glæder jeg mig til at have en søndag helt uden planer. 

Hvad skal I lave i weekenden?

P.S, hvis vi lige skal tale bare en smule om tøjet (man er vel blogger), så er jeg så afsindigt glad for denne kjole, at jeg er bange for, at jeg ender med at slide den op inden jul, haha. Har den i brug i hvert fald et par gange om ugen, høster komplimenter til den hver gang og bliver for hver gang 10% mere begejstret for kjolen. Absolut et af de bedste køb jeg længe har gjort mig!

10 comments

 • Den er simpelthen også så flot den kjole, har både skjorten og kjolen på min ønskeliste! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Dét kan jeg godt forstå. Dem vil du også blive glad for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hvor er den pæn den kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   SÅ pæn! Mit konservative jeg ville ønske, den også fandtes i sort 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare flot på dig! 🙂
  Jeg skal også til julefrokost i aften, så jeg har ikke de store planer i morgen, da jeg regner med at have tømmermænd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Tak Camilla. Dét lyder som en fornuftig prioritering af din lørdag 😉 Mine tømmermænd er heldigvis begrænsede i dag, så jeg gemmer dem til i morgen istedet, hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er den kjole bare flot!! Fan og hammer misundelig 🙂
  Jeg skal også til julefrokost i aften men kunne nu også godt bruge en aften foran fjernsynet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Haha er glad for jeg ikke er den eneste der er lidt mormor i dag og aller helst ville have en aften på sofaen 😉
   Til gengæld har du en lækker, ny kjole at tage på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Så fin, altså! :blush: Kjolen passer jo perfekt til dit hår – den må på til julefrokosten i aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Oplagt julefrokostkjole ja. Måske du lige reddede mig fra tøjkrisen om et par timer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

GUIDE // DE BEDSTE RABATTER TIL BLACK FRIDAY