LIVING // BOLIGCIOUS' MINIMALISTISKE DRØMMEHJEM

NOT THAT KIND OF A (GANNI) GIRL

ganni-fall-favorites

II 1 GANNI FLOWER CREPE DRESS II 2 GANNI SWEATSHIRT II 3 GANNI NAVY COAT II 

Til trods for Gannis massive indtog på den danske modescene og i blogland generelt, så har jeg aldrig rigtig set mig selv som en Ganni-pige. Lidt for printet og pyntet til min stil, har jeg tænkt. Noget er imidlertid forandret, og sat igang af blonde silkeshortsene, som for nyligt blev føjet til garderoben, er yderligere tre Ganni-køb kommet til de seneste dage. Helt spontant og uovervejet, men kender I det, når man står i prøverummet, og tøjet på bare føles helt, helt rigtigt? Sådan var det med de her tre ting. Den smukkeste dybblå kjole med print, perfekt til både arbejde eller en aften ude. En klassisk og rar sweatshirt, som er casual men uden at blive kedelig og doven. Og så er der frakken. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har snakket om en mørkeblå frakke, uden dog at være helt klar over, præcis hvilken slags jeg var på udkig efter. Indtil jeg altså stod i Ganni iført en marineblå dobbelradet uldfrakke med guldknapper. Det var FRAKKEN, og selvom jeg ikke lige var forberedt på, at skulle bruge den slags penge ad en omgang, så kunne jeg ikke bære, at skulle gå ud ad døren, uden at have frakken med under armen. Og så var der jo kun en ting at gøre. Fuldtidslønnen skal jo også bruges på et eller andet ikke? 😉

Glæder mig over at have føjet tre så gode og anvendelig ting til basisgarderoben, og de skal nok blive flittigt brugt fremover. Så måske jeg efter alt alligevel er på vej til at blive en Ganni-pige. 

12 comments

 • Betina

  Fik aldrig meldt tilbage – men jeg ringede derind og fik lagt en str. xs til side, som jeg hentede senere på dagen. Den passede som fod i hose 🙂 er helt pjattet med den. Tak for hjælpen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Fedt Betina, er glad for, at det lykkedes og at kjolen var et hit! Jeg bor nærmest også i min for tiden, så er sikker på, den også bliver en sikker vinder hos dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en smuk kjole! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Ja, er den ikke fantastisk ? Jeg knuselsker den også allerede, og tror det bliver en storfavorit i garderoben!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Uh altså! Den frakke er flot!
  Vi ser den forhåbentlig snart in action?! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   SÅ pæn. Og endnu pænere i virkeligheden 😉 Så den skal nok snart blive vist i action.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Tak for hurtigt svar, Line 🙂 jeg tror lige jeg skal prøve den først. Lagde du monstro mærke til om der hang flere i small eller xsmall? – bare inden jeg begynder at drøne til København 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Ja det er nok altid en god ide. Vil tro, du skal have en XS, du er jo lidt mindre end jeg. Hun hentede min str. S på lageret, da der kun hang M fremme, men det virkede som om, de havde flere på lager. Ellers kunne du måske ringe først, ikke du kører forgæves?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Uha den kjole er jo virkelig fin og sweatere kan man aldrig få nok af 🙂
  Og jeg er så enig, når det kommer til en mørkeblå frakke. Jeg købte en sidste år og knuselsker den også 🙂

  New you are a Ganni girl 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Mørkeblå er også bare en super klassisk og anvendelig farve på samme niveau som sort. Og så ser man nogle gange ikke helt så vinterbleg ud i blå som i sort 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg er jo heller ikke så voldsomt god til print, men Ganni kan altså bare et eller andet. Må jeg spørge hvor du har købt kjolen, og hvordan den er i str.? Jeg har ventet på det her print siden WeWonder viste billeder af kollektionen engang i sommer, så den ender jo nok herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Nej vi har det nok lidt på samme måde på den front. Jeg har købt den i Ganni på Gl. Kongevej, men vil også tro, at de har den hos andre Ganni forhandlere. Den er i hvert fald også online. Jeg har min i en str. S, som er min vante størrelse, og jeg synes, den er ret svarende i størrelsen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LIVING // BOLIGCIOUS' MINIMALISTISKE DRØMMEHJEM