WEEKLY WANTS # 18

SØNDAGSPLANER // KOM MED PÅ LOPPEMARKED

6421042-s-er-der-loppemarked-p-onkel-dannys-plads476463_631877563493189_1819788415_o

Jeg skrev forleden, at lagersalg var en oplagt weekendbeskæftigelse her til efteråret, og nu kommer så endnu en tilføjelse til listen: indendørs loppemarkeder.

Hvor sommermånederne er fyldt med loppemarkeder, så er de knap så hyppige om efteråret, hvilket til dels nok skyldes, at det vil være temmelig koldt og dermed ikke særligt attraktivt at bruge en hel dage ude i kulden på nuværende årstid. Heldigvis er der nogle af sommermarkederne, der er rykket indenfor, deriblandt Vesterbro loppemarkedet på Onkel Dannys plads, som plejer at være garant for gode fund til rimelige priser. På søndag rykker markedet indenfor i et lokale ved Halmtorvet/Kødbyen, og jeg har en stand sammen med et par veninder. Så ved du ikke, hvad du skal bruge din søndag på, vil jeg anbefale dig at slå vejen forbi. Og kom endelig hen og sig hej, hvis I spotter mig. Vil elske at hilse på jer!

Loppemarkedet har åbent fra 11-17 og du kan læse mere op det her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WEEKLY WANTS # 18