KØKKENÆSTETIK

WEEKLY WANTS # 18

checked-coats

II 1 H&M CHECKED WOOL COAT II 2 GANNI CHECK COAT II

Under sidste uges jagt efter en navyblå frakke, slog jeg vejen forbi H&M. Held i min søgen efter den blå frakke havde jeg ikke, men til gengæld faldt jeg over denne ternede frakke, som jeg nu ikke helt kan få ud af hovedet. Synes den er ret sej og sjov, og alligevel klassisk i farve og snit. Måske den skulle udgøre det for min blå frakke. Den koster 750 kr, hvilket jeg også synes, er en absolut overkommelig pris.

Kan I lide den?

Er man ikke til den budgetvenlige variant, så har jeg fundet en anden virkelig fin udgave fra Ganni, som alt andet lige nok også er i en bedre og kraftigere kvalitet.

2 comments

 • Ida

  Jeg har aldrig rigtig tænkt over en ternet frakke, men jeg kan virkelig godt forstå din kærlighed til dem. De er jo ret så fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Og H&M kører ovenikøbet lige nu med en kampagne, som giver 25% på en valgfri vare, bare for at friste yderligere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

KØKKENÆSTETIK