GENFUNDEN KAPPEKÆRLIGHED OG LIDT OM ET KROPSKOMPLEKS

MANDAGSØNSKER

the-kinfolk-home

II 1 NATHAN WILLIAMS – THE KINFOLK HOME II 2 LA BRUKET HAND SOAP II 3 BOLIA MARBLE TRAY II 

Selvom september bød på en overflod af gaver grundet fødselsdag og specialeforsvar, og jeg dermed næsten har kunne strege alt fra ønskesedlen her, så skal jeg da ikke sige mig fri fra, at nye ønsker er kommet til. Således drømmer jeg i dag om at klikke disse tre sager hjem. The Kinfolk Home fordi jeg vil elske at bladre bogen igennem for at finde inspiration til vores fortsatte indretning, og fordi den vil udgøre en yderst pæn coffeetable book. LA Bruket håndsæbe til badeværelset stående i marmorbakken fra Bolia som det til 299 kr næsten vil være syndigt ikke at købe, nu jeg har haft en ide om en marmorbakke til sæber og creme på badeværelset, siden vi flyttede ind. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

GENFUNDEN KAPPEKÆRLIGHED OG LIDT OM ET KROPSKOMPLEKS