ASOS FAVORITES IN OCTOBER

VOKSENLIV

vscocam-photo-1Jeg har glædet mig til, at kunne løfte sløret for, hvad det er, der venter mig, når mit voksenliv sådan for alvor går igang i næste uge. Og da jeg netop har modtaget min kontrakt, så tør jeg godt afsløre det nu, da risikoen for at jinxe det, skulle være drevet over, hehe.

Allerede i næste uge starter jeg som PR Manager hos rejsesøgemaskinen Momondo. Og jeg er så glad og stolt og kan næste ikke vente med at komme rigtig igang derinde. Momondo er en virkelig spændende digital virksomhed, som undergår en kæmpe udvikling i disse år, og mit job derinde bliver uden tvivl rigt på udfordringer og spændende opgaver og muligheder. Præcis som jeg havde håbet det.

14 comments

 • Stort tillykke søde! Glæder mig til at høre mere om det når vi ses. synes det er længe siden efterhånden. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Tak søde Chau! Og ja, det er alt for længe siden. Pga jobstart har jeg ikke kunne nå forbi presseugen i denne omgang, men forhåbentlig der snart kommer en anden anledning til at støde på hinanden. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt for dig Line! Så sej du er 🙂 Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   TAK søde Sebrina, jeg er også glad, stolt – og lettet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med det – hvor er det bare lækkert for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Tusind tak Katrine. Det føles også helt fantastisk og enormt priviligeret over, at det meste går min vej for tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det bare mega sejt!! Kæmpe tillykke og hvor lyder det bare fedt 🙂
  You go girl 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu engang stort tillykke 🙂 Det lyder helt vildt fedt, og jeg glæder mig til at følge med i dit nye liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Tak søde Louise. Jeg glæder mig også til at dele dette nye kapitel med jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså stort! Mange gange tillykke! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Det føles også stort. Og enormt priviligeret og spændende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det spændende, Line, sikke en gave til dem! Glæder mig til at følge dit nye liv som sej working lady Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med jobbet 🙂 det lyder super spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

ASOS FAVORITES IN OCTOBER