ASOS FAVORITES IN OCTOBER

VOKSENLIV

vscocam-photo-1Jeg har glædet mig til, at kunne løfte sløret for, hvad det er, der venter mig, når mit voksenliv sådan for alvor går igang i næste uge. Og da jeg netop har modtaget min kontrakt, så tør jeg godt afsløre det nu, da risikoen for at jinxe det, skulle være drevet over, hehe.

Allerede i næste uge starter jeg som PR Manager hos rejsesøgemaskinen Momondo. Og jeg er så glad og stolt og kan næste ikke vente med at komme rigtig igang derinde. Momondo er en virkelig spændende digital virksomhed, som undergår en kæmpe udvikling i disse år, og mit job derinde bliver uden tvivl rigt på udfordringer og spændende opgaver og muligheder. Præcis som jeg havde håbet det.

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS FAVORITES IN OCTOBER