LØRDAGSPLANER

LIVING // VELKOMMEN I VORES KØKKEN

køkkendetaljer

Ta da, vores (næsten færdige) køkken, som vi er blevet noget så glade for. Det er altid så spændende, hvordan noget man har brugt lang tid på at forestille sig i tankerne og på papiret, ender med at tage sig ud i virkeligheden. Heldigvis er køkkenet endt ud med, at være meget lig det vi havde håbet på, og især køkkenskabene er vi så tilfredse meget. Vi endte ud med VOXTORP fra IKEA, hvor man altså får virkelig meget for pengene i forhold til design og kvalitet. Vi havde været ret meget i tvivl, om vi skulle gå med to eller tre skuffer i skabene, men endte til sidst ud med at gå med to skuffer, hvori der så er indvendige skuffer i de fleste overskuffer. Og den løsning har vist sig at være den helt rigtige. Linjerne i køkkenet er på en eller anden måde mere rene og det får rummet relativt smalle areal til at synes større. Bordpladen er en egetræsplade fra Silvan, som vi har givet hvid olie. Resultatet her, er desværre ikke blevet helt, som vi havde håbet på, da pludselig er blevet meget hvid. Øv. Har prøvet at slibe det lidt ned, for istedet at kunne  give det klar olie, men det bliver ikke rigtig godt, så hvis nogen har gode forslag til, hvordan vi ellers kan behandle bordpladen, hvis vi gerne vil have det hvide tonet ned og lidt af den naturlige egetræsfarve til at træde frem, så sig endelig til!

Vi mangler stadig at finde den rette emhætte, hvis sådan en da overhovedet findes. Synes de er så kluntede og store alle sammen, og da vi skal have kulfilter, er udvalget virkelig begrænset?! Derudover skal vi også have bestemt os for, hvad der skal være på væggen bag  kogepladen og vi leger pt lidt med tanken om metrofliser. Der er ca en meter at gøre godt med, så vi kan ikke helt bestemme os for, om det bliver for kompakt at se på. Hvad tænker I? Haha, kan I mærke, hvordan jeg prøver at gøre færdiggørelsen af vores køkken til et fælles projekt her på bloggen?

6 comments

 • Det ser helt vildt godt ud. Jeg elsker et køkken uden alt for meget tingel-tangel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Der mangler lidt et billede af kogepladen og den dertil hørende væg, hvis vi skal komme med de rigtig gode råd 😀 Men det ser top lækkert ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super ud, og jeg kan personligt godt lide den meget hvide bordplade. Ville selv gå efter metrofliser. Kender faktisk ikke udvalget..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig godt ud! 🙂
  Jeg er ingen handyman, så jeg har desværre ikke fifs til bordpladen. Til gengæld er jeg vild med metrofliser, så det bliver et stort JA herfra! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hvor ser det godt ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Line.. Det ser skide godt ud!! 🙂
  Jeg er kan og misundelig 🙂
  Og så er jeg vild med jeres murstensvæg i gangen – Fan !! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LØRDAGSPLANER