SUNDAYS ARE FOR PAMPERING

FRANSKE FRISTELSER // POCHETTE METIS

 

pochette-metis

II LOUIS VUITTON POCHETTE METIS II

Jeg ville egentlig have svoret, at min Louis Vuitton-tid var endegyldigt forbi efter i mine sene teenageår at have spenderet næsten hver en optjent krone på monogrammer og damier tern. Dengang kunne samlingen ikke blive stor nok, men vi voksede ligesom fra hinanden, Louis og jeg, og det eneste jeg i dag har tilbage, er en beskeden kosmetikpung.

Datidens franske forelske er dog stille og roligt ved at boble op igen og jeg sender ofte lange blikke efter Pochette Metis tasken, som i min optik er både elegant og cool på samme tid og på en eller anden måde lidt mere tidløs end en designertaske med kirsebær på, eller er det bare mig? 😉

1 comment

  • Ida

    Den er så fin, og jeg har faktisk så sent som i går kigget på en LV monogram kosmetikpung 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SUNDAYS ARE FOR PAMPERING