SKØNHEDSFAVORIT // REDKEN WATER RUSH

WHAT I WEAR // BARCELONA FRISTELSER

outfit-110915

II ZARA TOP II H&M TREND SKIRT II ASOS SANDALS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II 

Mit otte uger lange shoppestop blev afblæst i Barcelona, hvor flere spanske fristelser fandt vej til min kuffert. To af dem har jeg på her. En fin og vældig anvendelig top med flæseærmer fra ZARA og den sejeste, printede nederdel fra H&M Trend. Toppen er sådan en, jeg kommer til at finde uundværlig, når det skal være pænt til arbejde, men den vil også være cool til højtaljede jeans og hæle til en aften ude. Og nederdelen. Absolut ikke lig noget andet i min garderobe og egentlig lidt et sats i forhold til min konservative stil, men det skal der også være plads til engang imellem og jeg endte nærmest med at bo i sættet her de sidste dage i Barcelona, så jeg tror, nederdelen bliver en vinder.

3 comments

 • Nederdelen har jeg også haft mellem hænderne, den er bare så flot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er det pænt Line!!! Toppen var en jeg aldrig ville kigge på, hvis jeg så den i en butik, men den er jo så fin, når den kommer på!! Og jeg har det på samme måde som dig med nederdelen, men den er super sød og jeg kan rigtig godt lide snittet i den og som du selv siger, så skal der også være plads til sådan noget i garderoben 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Årh altså, tak søde Ida <3 Og ja, toppen vinder virkelig meget, når den kommer på, for når den bare hænger, ser man ikke rigtig hvor fint den falder.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SKØNHEDSFAVORIT // REDKEN WATER RUSH