WEEKLY WANTS # 16

WHAT I WEAR // PRINT AND STRIPES

outfit-090915II COS STRIPED SHIRT II ZARA PRINTED SKIRT II ADIDAS BOOST SNEAKERS II PROENZA SCHOULER BAG II

Jeg har pakket min forfængelighed sammen i et kort øjeblik og prøver lige at abstrahere fra, at jeg har verdens hvideste ben, haha. Det er effekten af en sommer uden sol og ferie. Til gengæld er jeg i fuld gang med at indhente lidt af det forsømte og tilbragte således otte timer på stranden igår, kun afbrudt af frokost på en vanvittigt lækker strandrestaurant, som I nok skal høre nærmere om på et andet tidspunkt. Indtil videre har jeg et par ret gode spiseanbefalinger i ærmet, så mon ikke jeg strikker en spiseguide sammen til jer inden længe!

Billederne her er fra vores første aften i Barcelona i tirsdags, hvor jeg endnu engang var trukket i forrige års favoritnederdel. Det er sjovt med sådan nogle favoritter; hvor jeg forrige år skambrugte den det meste af sommeren, så var den stort set ikke i brug sidste år, mens jeg nu igen har genfundet glæden til den. Et held jeg ikke havde solgt den fra, som jeg ellers har vane for at gøre ret hurtigt, når et køb ikke længere i brug. Hvor hurtige er I til at skille jer af med køb, som I ikke længere går med?

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WEEKLY WANTS # 16