WEEKLY WANTS # 15

GIVEAWAY // SOMMERFRISTELSER FRA ESSIE

essie-summer-2015II ESSIE SUNSET SNEAKS II ESSIE PEACH SIDE BABY II

Selvom sommeren ifølge kalenderåret snart er på retur, så nærer jeg store forhåbninger om en gavmild sensommer. Har lidt at skulle indhente oven på en sommer, der har stået i specialets og lejlighedsombygningens tegn. Derfor er jeg heller ikke færdig med sommerfarver på neglene. Mine favoritter for tiden er disse to fra Essie. De af jer, der har læst med længe, ved, at når det kommer til neglelak, så er Essie min absolutte favorit og end ikke Chanel, har formået at vippe hende af pinden. Disse to farver er simpelthen så fine og går perfekt til sommergylden hud.

I samarbejde med Billigvoks.dk, som har et stort udvalg af Essie, har jeg fået lov til at forære en af jer ovenstående favoritsæt. Alt du skal gøre for at deltage, er at følge med på bloglovin her, samt smide en kommentar herunder. Husk desuden at udfylde din mailadresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du er heldig at vinde.

Jeg trækker en vinder på næste søndag d. 30. august.

Happy sunday!

38 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WEEKLY WANTS # 15