ONE WEEK DOWN // STATUS FRA BYGGEBOBLEN

WHAT I WEAR // PÅ SOLRIGE SØNDAGE

outfit-090815II MAGASIN BLOUSE II H&M SKIRT II ELLOS ESPADRILLES II ZARA CLUTCH II

Igår holdt vi arbejdsfri fra lejligheden og jeg nød i den grad, at kunne tage pænt og rent tøj på, ikke at have stift hår på grund af murstøv og at kunne sidde i solen (!!) Sidstnævnte godt nok med computeren i skødet og specialet på skærmen, men selv det var en fornøjelse og efter at have fået tanket energikontoen op, er jeg i den grad klar på en ny uge.

Nederdelen har jeg vist slet ikke haft vist her på bloggen. Har ikke helt kunne beslutte mig for, om den var et godt eller dårligt køb og har egentlig haft den til salg på Trendsales. Igår røg den dog på, og jeg synes faktisk, at den fungerer ret fint, så nu får den lige en chance igen. Har I også af og til nogle køb, I kan have svært ved at komme igang med?

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

ONE WEEK DOWN // STATUS FRA BYGGEBOBLEN