LIVING // BLACK WALLED BEDROOM

THERE IS NO SUCH THING AS AESTHETIC MESS

Ikke-navngivet-1I råbte i kor, at I gerne ville se billeder fra lejlighedsprocessen, så det skal I få. Æstetisk er det ikke, men det bliver det. Håber jeg. Meget. Lige nu er jeg lige dele panisk og begejstret over projektet. Der er virkelig lang vej igen og før vi ved af det, så er det 1. september, hvor vi har en ide om at vi skal være færdige til. Jeg er mega dårlig til at være afhængig af håndværkere (og deres af og til tvivlsomme deadlines, ahem), så processen her er ikke lige min stærke side. Til gengæld er det vanvittigt fedt, at man hurtigt kan se resultater. Som fx da vi søndag morgen startede med at have seperat køkken, spisestue og gang og søndag aften havde fået et køkkenalrum. Og den fineste murstensvæg. Vi har ikke nået at reparere fuger eller vaske den ned i endnu, men det finder vi forhåbentlig snart tid til og det bliver så fint. Vi har allerede udnævnt det til vores nye yndlingsrum!

7 comments

 • Ida

  Åh hvor jeg kender til din frygt for håndværkernes deadline.
  Men hvor bliver det fedt Line 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Amen for dælen, nogle håndværkere lever altså i den grad op til deres (blakkede) ry, og jeg har det åbenbart med at løbe ind i alle dem. Men forhåbentlig det hele lige pludselig begynder at rykke. Og SÅ bliver det fedt, er jeg sikker på. Glæder mig til at vise dig det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • OWMOWGOWD hvor fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Haha jeg er pjattet med din entusiasme Tine, satser på at det bliver den kampgejst, der går mig helskindet igennem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   På processen eller resultatet? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadia

   Resultatet selvfølgelig. Jeg synes allerede, at man kan fornemme, hvor godt det bliver!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

LIVING // BLACK WALLED BEDROOM