WHAT I WEAR // COLORLESS

LIVING // BLACK WALLED BEDROOM

black-wall-nordic-bedroomNØGLERNE er vores og allerede igår rykkede det sejeste arbejdshold ind klar til at gå igang med at rive køkken og vægge ned. Det var et effektivt hold, så både køkken og køkkengulv er revet ned og vores kommende murstensvæg er fritlagt, og det bliver så pænt! Har allerede vist glimt på snapchat (@lineschjelde) til de af jer, der følger med der. Idag venter endnu en dag omgivet af murstøv. Vi skal have banket nogle vægge ned og have gjort murstensvæggen færdig. Inden jeg trækker i arbejdstøjet, vil jeg dog lige dele seneste boligprojekt med jer: en sort væg i soveværelset.

Vores nye soveværelse er dobbelt størrelse af, hvad vi er vant til, og for at bevare lidt af hulestemningen har vi besluttet os for at male den ene af væggene sort eller helt mørkegrå. Er det ikke pænt? Tror det vil samle rummet ret fint og desuden være en fin kontrast til vores hvide seng.

Som I nok kan fornemme, så er der gået bolig i den her på bloggen, men det fylder meget herhjemme for tiden og naturligt nok derfor også på bloggen. Og jeg synes faktisk det er sjovt at kunne dele lidt mere boliginspiration med jer fremfor det vanlige fokus på primært mode og skønhed. I plejer at være glade for boligindlæggene, så jeg tænker, at det ikke gør noget?! Vil I egentlig gerne se billeder af lejligheden undervejs i processen eller er det først sjovt, når vi er kommet rigtig på plads?

4 comments

 • Ida

  JA!!! Jeg vil vildt gerne se billeder af processen 🙂 Og det er nogle gode inspirations billeder du har fundet frem.

  Mht. væg farve, så tror jeg at jeg mest ville være til noget mærkegråt. Ville frygte lidt at helt sort ville være for markant. Men det er svært rigtig at forestille sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Bøge

  Du må meget gerne vise billeder af processen. Det er da vildt spændende at få lov til at følge lidt med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan KUN anbefale sort væg i soveværelset, det er så pænt og rart! Glæder mig til at se mere af jeres projekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget gerne undervejs! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHAT I WEAR // COLORLESS