DINING ROOM // INTERIOR

WHAT I WEAR // COLORLESS

outfit-260715-final

II H&M SHIRT II WHYRED PANTS II ZARA SANDALS II PROENZA BAG II DANIEL WELLINGTON WATCH II

Dagene flyder lidt sammen for tiden. Stå op, træne, morgenmad, speciale, aftensmad, planlægge lejlighed, sove, repeat. Gosh, jeg glæder mig til at komme ud på den anden side. Af speciale. Af lejlighedsprojekt. Af at have for få timer i døgnet. Første september bliver altså lidt af en omvæltning, når både fem års studietid og fem år i verdens bedste studielejlighed med et er forbi. Men jeg GLÆDER mig på den der forventningsfulde måde, som dagen før en stor begivenhed, og er så spændt på, hvad livet på den anden side har at byde på.

 Er der mon også nogle af jer derude, der enten lige er blevet færdige med studierne eller snart bliver det?

3 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

DINING ROOM // INTERIOR