ON THE WISHLIST // SAFARI CHAIR

WEEKLY WANTS // 12

printed-set-hm
II H&M TOP II H&M SKIRT II H&M HEELS II

Siden jeg så dette sæt på Christina Jørgensens, showroom manager hos H&M, instagram, har det spøgt i mine tanker. Synes det er vældig sejt og med noter til 70’erne – en tendens jeg faktisk glæder mig over, vi ikke er helt færdige med endnu. Om jeg er modig nok til en cropped top, er jeg ikke helt overbevist om, men nederdelen kunne jeg godt hoppe i i dag og ville parre den med en klassisk grå langærmet og hvide sneakers eller chunky hæle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

ON THE WISHLIST // SAFARI CHAIR