BOLIGUPDATE: NEDTÆLLING SAT IGANG

WHAT I WEAR // FRIDAY ATTIRE

outfit-striped-shirt-dress-170715// Custommade leather jacket // Zara shirt dress (here) // Ebay fringe bag (here) // Selected socks (here) // Bianco //

 Jeg var endnu engang trukket i favoritskjorten i fredags. Den er altså en sikker vinder til de (få) lune dage, og også i kombination med læderjakke og støvler fungerede den upåklageligt. Helt klart et af sommerens bedste køb!

Har I ellers haft en fornøjelig weekend? Min stod jo blandt andet på åbent hus (og lejligheden er nu solgt!), middag med gode venner fredag, 60 års fødselsdag hos min farbror lørdag og igår var der dømt hygge-søndag hos mine forældre. Det meste af dagen blev brugt på film, dyner og popcorn i sofaen. Se dét er søndag.
I ugen der venter, er der fuldt fokus på specialet. Jeg har fri fra arbejdet de næste to uger, så planen er, at få gjort et ordentlig indhug i opgaven. Glæder mig!

14 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIGUPDATE: NEDTÆLLING SAT IGANG