WHAT I WEAR // JUNGLE FEVER

NÅR VEDHOLDENHED BETALER SIG

other-stories-leather-flats
Disse nyerhvervede, blankpolerede lædersko er et levende eksempel på, at vedholdenhed betaler sig. Jeg har skrevet om dem før på bloggen og jeg havde udset mig dem som de perfekte, klassiske herresko. Dog var jeg for nærig til at give fuld pris for dem og jeg tænkte, at jeg ville slå til, når de kom på udsalg .. og det kom de. Ovenkøbet ret hurtigt nedsat med 70%. Skæbnen ville dog at de var udsolgt inden jeg overhovedet nåede at opdage de var på udsalg. Troligt har jeg derfor hver morgen klikket ind forbi Other Stories for at se, om jeg skulle være heldig at der kom en 38 retur. Og sørme så .. i sidste uge var den der, og hurtigere end min kæreste fordufter, når jeg lufter tanken om, at der skal ordnes badeværelse, fik jeg klikket skoene hjem. Til 340 kr. føler jeg, at jeg har gjort verdens bedste handel.

4 comments

 • Der har du alligevel været heldig! Men hold da op hvor er de altså også lækre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Også i den grad. Glæder mig til de er gået til, for så tror jeg nok, at de skal blive en sand garderobefavorit.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor lækkert! Det kan godt betale sig at slå koldt vand i blodet – hvis man altså har nerver til det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   I denne omgang var det mest af alt et spørgsmål om nød, haha .. men ja, har man is i maven, kan det helt sikkert ofte godt betale sig at vente.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHAT I WEAR // JUNGLE FEVER