THE ONE THAT GOT AWAY // RUFFLE SKIRT

WHAT I WEAR // LAYERS OF BLACK

060715// H&M CASHMERE KNIT // MONKI SKIRT // BIANCO HEELS // ZARA CLUTCH //

For nogle uger siden skrev jeg om, hvordan jeg drømte om at iføre mig en plisseret midi nederdel. Jeg kunne efterfølgende ikke slå ideen ud at hovedet og forleden lykkedes det mig at finde det perfekte eksemplar fra Monki til den nette sum af 100 kr på trendsales. Jeg har haft den på flere gange i denne uge – igår med sort cashmere strik, perfekt her i efterårs sommervejret og med mine favorit hæle til. Fint ikke?

Har I ellers nogle spændende planer for weekenden? Efter at have brugt hele sidste weekend i fosterstilling ovenpå fredagens roskilde-strabadser, så glæder jeg mig til en weekend uden tømmermænd 😉 Når jeg har fri i eftermiddag, tror jeg, at jeg vil lokke min kæreste i Kvik og kigge på køkken til den kommende lejlighed. Vi ender nok med et IKEA-køkken, men det er altid godt at være rundt og snuse lidt inden. I morgen har jeg bedt Mads holde dagen fri, hvor jeg har planlagt en kærestedag for ham. Indtil videre er hans bud, at vi skal i IKEA, og jeg tror virkelig, at han frygter, at det rent faktisk er det, jeg har planlagt. I så fald vinder jeg nok ikke prisen som årets kæreste, haha.
Søndag er der endnu engang dømt speciale. Det går fremad, men slet ikke i det tempo som det burde, suk.

4 comments

 • Hvor ser du godt ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den nederdel klæder du godt 🙂
  Jeg har et IKEA køkken og synes faktisk at de har utrolig mange pæne udgaver 🙂
  Men haha ja det er måske ikke lige den mest romantiske date, hvis du hiver ham med i IKEA 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Ja ikke? Vi har også et IKEA køkken i vores lejlighed i dag og det har vi altså været virkelig glade for. Synes man får enormt meget for pengene, sammenlignet med fx HTH og Kvik.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

THE ONE THAT GOT AWAY // RUFFLE SKIRT