NEW IN // STRIPED SHIRT DRESS

WHAT I WEAR // OVERSIZED SHIRT DRESS

zara-oversized-shirt-outfit // ZARA SHIRT // ADIDAS SNEAKERS // PROENZA SCHOULER BAG //

Som lovet et par billeder af min nye skjortekjole i aktion. I var flere, der virkede ret begejstrede for den og det kan jeg ikke fortænke jer i. Den er virkelig pæn og rar og intet mindre end perfekt i sommervarmen – som endelig ser ud til også at ramme Danmark, halleluja! Tænker også, at kjolen vil være perfekt til Roskilde, hvor jeg har allieret med 7 venner og en endagsbillet til på fredag. Er der nogle af jer, der skal afsted?

Håber ellers at I har en dejlig weekend! Min er af den lidt trivielle slags. Ovenpå tre specialefridage spenderet i London, så skal der gøres et ordentligt indhug med opgaven her  i weekenden istedet og jeg brugte derfor både dagen i går og i dag på læsesalen. Vi er stadig ved godt mod med opgaven, selvom vores specialevejleder synes, vi er lige lovligt optimistiske i forhold til vores tidsplan, ahem. Den bekymring skal vi have gjort til skamme, så vi kan holde fast i vores plan om at aflevere i slutningen af august. Og med det sagt … afsted mod læsesalen!

God søndag, venner!

Indlægget kan indeholde affiliatelinks

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

NEW IN // STRIPED SHIRT DRESS