FRISTELSER I LONDON // RUSKINDSNEDERDEL PÅ BUDGET

NEW IN // STRIPED SHIRT DRESS

zara-striped-shirt-dress// ZARA STRIPED SHIRT DRESS //

Jeg lod ruskindsnederdelen, som jeg skrev om i går, hænge .. noget med when you’re in doubt, you’re not in doubt og alt det. Det ville dog ligne mig dårligt at komme tomhændet hjem fra en ferie, så en af de ting der istedet kom med hjem, var denne oversized skjortekjole fra Zara.  

Zara havde gang i et ret vildt udsalg i London og nærmest alt var sat ned. Den slags har dog lidt den modsatte effekt på mig; jeg kan ikke overskue udsalgs-kaosset og søger istedet mod de nye varer. Det var også her jeg med det samme spottede kjolen. Tror jeg har det på samme med striber, som skader har det med blanke ting 😉 

Nåh men skjorten – som på mine korte ben er lang nok til at fungere som kjole – kom med hjem og den reddede mig på de varme dage i London, hvor den var perfekt luftig og samtidig beskyttede lidt mod solen. Jeg fik nået at skyde nogle billeder af den på, så I får lov at se den i aktion allerede på søndag.

Nu vil jeg skynde mig ud af døren på vej mod arbejde. Det er en overkommelig uge, når der kun venter en arbejdsdag inden weekenden, når man kommer hjem fra ferie .

2 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FRISTELSER I LONDON // RUSKINDSNEDERDEL PÅ BUDGET