TORSDAGSGLÆDE // ZARA ÅBNER PÅ FISKETORVET

WHAT I WEAR // NEW FRINGE BOOTS

090615// H&M TRENCHCOAT (similar here) // COS TEE (here) // VERO MODA JEANS //
// ASOS BOOTS (here) // PROENZA SCHOULER BAG //

Mine nye frynsestøvler ventede på mig, da jeg kom hjem fra job mandag og de måtte indvies som det første tirsdag morgen. Matchede dem helt simpelt med forvaskede jeans og hvid tee, og følte mig meget indie cool i dem, så jeg glæder mig til at skambruge dem henover sommeren. 

Synes denne uge er fløjet afsted. Jeg havde min sidste skriftlige eksamen igår, som jeg har haft travlt med at forsøge at forberede mig på, så det meste af ugen er gået med næsen begravet i bøgerne. Tror eksamen gik fint, så vi håber min censor er enig 😉 I næste uge går det for alvor løs med specialet, men først WEEKEND.
Jeg har tænkt mig at nyde weekenden til fulde uden at skænke specialet en tanke. I aften skal jeg ud med en savnet veninde, og hendes og min kæreste, i morgen står den på klæd-ud-fødselsdagsfest hvor temaet er ‘Det vil jeg være, når jeg bliver voksen’ (nogen der mon kan regne ud, hvad jeg skal være?) og søndag vil jeg sove længe, formentlig pleje tømmermænd og gøre et ordentligt indhug i Modern Family på Netflix, som vi er all-in på herhjemme for tiden. SÅ godt. Har I set det?

3 comments

 • Sara Bøge

  Årh, hvor er de fede, de støvler!! 😀
  Cool outfit (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Følte mig altså også lidt rå i det, haha. Tænk hvad frynser kan gøre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Lyder enormt hyggeligt, særligt dine lørdags plane! Hvad skal du være? Indianer?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TORSDAGSGLÆDE // ZARA ÅBNER PÅ FISKETORVET