WEEKLY WANTS # 4

I WANNA WEAR // NAVY BLUE SUEDE SKIRT

other-stories-suede-skirt// OTHER STORIES SUEDE SKIRT //

Forleden tikkede der en mail fra Other Stories ind om, at deres mest populære ruskindsnederdel var back in stock. Nu var jeg ikke klar over, at den havde været udsolgt, så det i sig selv var ikke nok til at imponere mig .. det klarede nederdelen i sig selv så ganske udemærket. Er den ikke fin? Jeg ville elske at have en navyblå ruskindsnederdel i garderoben, hvor jeg ville bruge den hele sommeren med en enkel hvid t-shirt og flade sandaler til. Budgettet er ikke lige til den slags investeringer, men det skader jo ikke at sætte den på ønskesedlen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WEEKLY WANTS # 4