I WANNA WEAR // DENIM, DOTS AND FRINGES

WHAT I WEAR // BLACK WITH A TOUCH OF SPRING

270515// VINTAGE HEADBAND (similar here) // COS KNIT // ZARA PANTS (similar here) // ADIDAS SNEAKERS //

Bøgehæk i fuld flor. Så bliver det da ikke mere forårsagtigt. Jeg overvandt min farveforskrækkethed i weekenden, og stillede således glad op til fotosession foran mine forældres bøgehæk. Det skorter ikke rigtig på neutrale grå betonvægge på de kanter, så jeg måtte tage til takke med de grønne omgivelser som baggrund til dagens outfit 😉 Til gengæld holdt jeg mig i sort og så er der vel på en måde balance i regnskabet, haha.

Blusen er ny og er et Amsterdam-køb. Synes strikken var så fin i den lidt vaflede kvalitet og den har allerede reddet mange kølige morgener.

6 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

I WANNA WEAR // DENIM, DOTS AND FRINGES