WEEKLY WANTS # 3

I WANNA WEAR // DENIM, DOTS AND FRINGES

i-wanna-wear// ASOS BANDANA HEADBAND // COS T-SHIRT // H&M JEANS // ASOS FRINGE BOOTS //

Nu hvor min begejstring for de beige støvler er fastslået, så kan jeg lige så godt gå igang med at overveje mulige outfit der vil klæde støvlerne. For mig virker det nemlig altid ret godt, at visualisere de outfit jeg har i tankerne, inden jeg begiver mig ud i nye køb. I første omgang ville jeg style støvlerne helt simpelt med forvaskede blå jeans og en løs hvid t-shirt. Er desuden blev ret begejstret for hårbånd, og tænker at sådan et også kunne se ret cool ud til? Min dag bruges på læsesalen, men i aften skal vi mødes med min kærestes fætter og hans kæreste til torsdagsøl, og jeg tror, outfittet her vil gå perfekt til begge dele.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WEEKLY WANTS # 3