WHAT I WEAR // BOHEMIAN LACES

MERE VIL HAVE MERE // OM MIT NÆSTE DRØMMEKØB

ysl-tassel-bagMere vil have mere. Også når det kommer til lækre tasker. Og selvom jeg stadig er drønforelsket i min PS1, så har et nyt behov jo med at opstå, så snart et andet er stillet. Således er jeg kommet frem til, at jeg mangler en pæn taske i gå-i-byen størrelse og gerne i en clutch-lignende facon. Med undtagelse af en Zara clutch jeg købte sidste år, så har alle mine clutches næsten 10 år på bagen, så det er bestemt ikke fordi, jeg har skejet ud på det punkt. Og nuvel, jeg kan da sagtens nøjes med dem, hvis nu vi skal tage de fornuftige briller på, men da livet nu engang kan være lidt leverpostejfarvet uden drømme, har jeg tilladt mig at drømme  (med streg under drømme) om en dag at føje en ysl tassel bag til taskesamlingen herhjemme. Aller helst i sort med sølv hardware. Suk den er fin .. og suk, den er dyr! Men drømme kan man altid … og så skal man vel i øvrigt bruge sin første fuldtidsløn på et eller andet egoistisk ikke? 😉

8 comments

 • Den er også bare noget så pæn! Den drømmer jeg også om 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Håber det lykkes for os begge en dag, søde Julie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Den er rigtig pæn og jo ens første løn skal da bruges på noget man kan huske tilbage på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Sådan Ida, er glad for du kan følge mig i min økonomiske ufornuftighed 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min første fuldtidsløn blev brugt på husleje og mad… Måske ville jeg hellere have haft så fin en taske, selvom det betød jeg måtte stå på gaden sulten og hjemløs…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Haha jeg er muligvis også lidt naiv når jeg kommer til omfanget af min indtægt kontra udgifter, men har en lyserød forestilling om at skulle forkæle mig selv gevaldigt ovenpå så mange års studie. Men måske det også for mit vedkommende ender i fagforeningsbidrag, husleje og andre keeeedelige ting 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Trinhammer

  Åh, vi drømmer om mange af de samme ting, søde Line. Hvem der bare havde råd? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Tænkte godt at jeg kunne regne med dig på denne søde Carina. Jeg er jo i øvrigt SÅ misundelig på din taskesamling. Årh den Chanel .. og PS i ruskind!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHAT I WEAR // BOHEMIAN LACES