WHAT I WEAR // WEDNESDAY IN COLORS

I WANNA WEAR // SUEDE SKIRT

suede-skirt-streetstyleDu kan med stor sandsynlighed finde en hel del, der mener, at en lædernederdel bør være fast bestanddel i enhver basisgarderobe med respekt for sig selv. Den gruppe tilslutter jeg mig gerne. Og nu vil jeg så advokere for, at det samme bør gøre sig gældende for ruskindsnederdelen. Til trods for at ruskind er særligt populært denne sæson qua de mange referencer til 70’erne, så er ruskind et klassisk og tidsløst materiale, som fortjener opmærksomhed uanset hvilket årti, modens frontløbere nu engang har fundet inspiration i. Streetstyle billederne her har gjort mig endnu mere overbevist i min sag .. og ja, de stribede bluser var også udslagsgivende 😉

Asos har flere gode på en ruskindsnederdel her og ellers så forestiller jeg mig, at genbrugsbutikker og loppemarkeder også er oplagte steder at sætte jagten ind.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHAT I WEAR // WEDNESDAY IN COLORS