TING DU IKKE VIDSTE OM MIG # 4

INFASHIONWEBELIEVE I NYE OMGIVELSER

moodboardJeg er kommet på plads i mine nye omgivelser her på Bloggers Delight og synes, det er blevet rigtig fint. Især er jeg glad for, at kunne vende tilbage til mit gamle layout, fra før jeg flyttede over hos Looklab. Havde savnet min sidebar! Sidste detalje der manglede at falde på plads, var en placering i topbaren, men det er lykkedes nu og jeg har fået æren af at være i selskab med nogle virkelig fine og dygtige damer. Måske I allerede læser med hos nogle af dem? Ellers er de bestemt et besøg værd!

Når jeg flytter, hvad enten det er i det virkelige liv eller virtuelt, så får jeg altid lyst til at gøre tingene lidt anderledes end det gamle sted. Bloggen her er ingen undtagelse. Jeg er virkelig glad for bloggen som den har udviklet sig gennem tiden, især visuelt, men på indholdssiden kan jeg af og til synes det er lidt svært. Mode er jo mit helt klare omdrejningspunkt, men det kan godt blive lidt for navlepilleri-agtigt at blive ved med at dele materielle fristelser, selvom der er nok af dem. Derfor kunne jeg virkelig godt tænke mig at høre fra jer, om der er noget i savner her på bloggen? Eller noget I for guds skyld ikke gider se mig lave. Først og fremmest er bloggen jo til som et kreativt fristed for min skyld, men når nu I trods alt er en del, der jævntligt kigger forbi herinde, og af hele mit hjerte tak for det, så kan vi det lige så godt gøre det til et sted hvor både I og jeg finder inspiration. Så ja, har du kommentarer, ris eller ros, så smid den endelig her i kommentarfeltet <3

9 comments

 • Marie

  Jeg gad se mere ift hvordan du planlægger din gaderobe – jeg prøver også at bygge en god solid basis-garderobe op nemlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Dét er en god ide Marie. Det vil jeg helt klart forsøge at vende tilbage med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  For min skyld skal du endelig ikke lave om på det store!! 🙂 Bloggen er fin som den er! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Årh dét var sødt sagt. Tak Kristina!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Bøge

  Jeg er vild med din simple og sikre stil, så bliv endelig ved med at dele outfits og (drømme)køb!
  Når det så er sagt, er det nogle lækre opskrifter, du har delt indtil videre så gerne flere af dem.
  Endelig kan jeg også godt lide at blive inspireret af dit hjem (lidt ligesom med din stil), så for min skyld også gerne flere af de indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   TUSIND tak for input Sara. Jeg skriver flere mad- og boligindlæg på bloggen. Dem kan jeg også rigtig godt selv lide at lave, så det passer perfekt! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Stort tillykke med dit nye hjem Line 🙂
  Nej jeg synes at din blog er dejlig som den er <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Flere personlige indlæg og madindlæg :D!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Gode input Anna. Det er også nogle af de ting jeg også selv drømmer om at leve mere af, så det vil jeg helt sikkert gøre. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TING DU IKKE VIDSTE OM MIG # 4