WHAT I WEAR // SPRING EDITION

I WANNA WEAR // DOTTED KIMONO

envii-kimono

// HEELS Mango // HAT H&M // LIPSTICK Chanel // KIMONO Envii // SADDLE BAG Pucci //

Nu har vi ikke snakket kimonoer et par uger, men bare rolig, her kommer endnu et kimono-craving indlæg til samlingen. Jeg er nemlig åbenbart ikke færdig med at forelske mig den slags pæne gevandter. Denne gang er det denne fine sag fra Envii, som er offer for min begejstring. Printet minder mig lidt om Stine Goya, hvorimod prisen intet har til fælles med Goyas (pebrede) univers. Kan godt lide at denne er helt lang og mere kjole-agtig, sammenlignet med de andre kimoner jeg har skriblet om her, her og her, og havde jeg udsigt til en sommerfest, som krævede gulvlangt, så havde jeg klikket denne hjem på stedet. Sammen med et par høje hæle og en festlig clutch, så kunne det da kun blive en flot aften. Måske jeg klikker den hjem alligevel, så må jeg opstøve den festlige anledning efterfølgende 😉

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHAT I WEAR // SPRING EDITION