SPENDING THE WEEKEND IN KEY WEST

WHAT I WEAR // SPRING EDITION

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA// COAT H&M (old, similar here) // KIMONO Topshop (old) // TEE Kjær København (here) // JEANS Vero Moda (old) // CONVERSE (here) // BAG Proenza Schouler (here) //

Et dagens fra lige inden ferien. Jeg følte mig meget forårsagtig i trenchcoat, lyse farver,  hvide sneakers og kig til anklen, men som jeg sidder her i Miami og kigger billederne igennem, føler jeg næsten, at det er vinter. Der er i hvert fald langt op til de 31 grader, jeg har fornøjelsen af herovre. Outfittet til gengæld glæder jeg mig til at kunne hoppe i igen. Synes farverne er ret fine sammen, og især kimonoen kan redde alle gråvejrsdage. Den er nok næsten ved at være noget af det ældste i min garderobe. Købte den i London for 6 år siden, og den har fulgt mig troligt siden. Den bliver primært brugt forår og sommer – men her bliver den til gengæld også brugt flittigt.

 

1 comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SPENDING THE WEEKEND IN KEY WEST