SOMETHING ABOUT A KIMONO

I JUST BOUGHT // AFFORDABLE CASHMERE KNIT


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 // CASHMERE KNIT – 599 DKK //

Apropos sidste uges snak om, at blive bedre til rent faktisk at købe det der står på ønskesedlen istedet for alle mulige (unødvendige) spontane køb, så måtte jeg selvfølgelig klikke den sorte cashmere strik hjem, som jeg har fablet om et væld af gange. Og den er allerede blevet en kærkommen garderobefavorit, som desuden fungerer som tiltrængt alternativ til mine to grå cashmere strik, også fra H&M, som er i brug mere end et par gange om ugen. Elsker at man kan få en strik i 100% cashmere til kun 600 kr. Så giver highstreet altså rigtig god mening!

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

3 comments

 • Emma

  Hvordan synes du den er i størrelsen? Jeg har så længe overvejet et købe mig en, men nu er den vist kun tilbage i XS og L, og jeg skulle nok egentlig helst have den i S eller M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Hej Emma, jeg synes, den er helt normal i størrelsen. Jeg har min i en S, som også er min vante størrelse. Jeg klikkede også forgæves efter den en del gange, men pludselig var den der. Jeg kan anbefale at tjekke tidligt om morgenen, gerne inden kl 7, da lageret ofte bliver opdateret her. Kh. Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, godt køb 😀

  Glæder mig til at se den på

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SOMETHING ABOUT A KIMONO