CHEAP LINGERIE

OUTFIT // WEEKEND WALK

080315// LEATHER JACKET Selected (here) // TOP H&M // SKIRT H&M (old, similar here) // SNEAKERS Adidas (here) //

Sikke et skønt weekendvejr vi har haft hva? Jeg fejrede det ved at “indvie” min læderjakke, og glæden over at skippe vinterfrakken var præcis så stor, som jeg havde forestillet mig. En af mine umiddelbare glæder ved foråret. At vi nærmer os den tid hvor bare tæer i skoene, kig til ankler og lettere overtøj ikke automatisk vil medføre en forkølelse. Også den plisserede nederdel blev genfundet i min garderobe efter ikke at have været på noget der minder om evigheder. Egentlig havde jeg sorteret den fra for at sætte den til salg, men som den hang der og ventede på at komme på Trendsales, så voksede den altså lidt på mig, og nu er den så røget tilbage på garderobestativet. Sådan går det faktisk med en del af det, jeg ellers har en ide om, at jeg skal sælge. Kender I det?

Nåh, det var dagens overspringshandling. Nu, tilbage til læsesalen. Glædelig mandag, venner.

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

CHEAP LINGERIE