ZALANDO DISCOUNT CODE

STREETSTYLE INSPIRATION: MOM JEANS

mom-jeans-streetstyle
Vi skal have mom jeans på i år. Og det kan være lidt grænseoverskridende for en som jeg, der ikke har været ude af sine skinny jeans siden dengang i de spæde 00’ere, hvor den gode beige Vero Moda trompetbuks blev afløst af de smalle jeans. Gudskelov for det! Men de lidt mere casual mom jeans er altså vokset lidt på mig, og da selv min kæreste har godkendt (og de mænd der har det ellers med at være mægtig glade for skinny jeans), så er jeg klar til at prøve tendensen af. Modellen fra H&M er afprøvet, men jeg lå midt imellem to størrelser og måtte derfor gå hjem med uforrettet sag. De var ellers virkelig fine! Istedet lurer jeg nu lidt på disse eller disse fra Asos. 

Hvis I har spottet andre fine varianter så del endelig link i kommentarfeltet.

Er I også klar til mom jeans eller springer I over på denne trend?

XX

This season its all about mom jeans. And after seeing these cool streetstyle shots I’m more than ready to go for the mom jeans.

8 comments

 • Ah, den er jeg altså ikke lige kommet med på endnu 😀 Men jeg er godt nok spændt på at se dig et par 🙂 Måske kan det være, jeg vil overveje(!) dem bagefter, hvis du ser godt ud i dem, men det er jeg næsten ikke i tvivl om, at du kommer til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Hvor er du sød Louise. Altså der er jo ikke nogen tvivl om at de mere tætsiddende jeans nok er mest flatterende for figuren, men jeg kan ret godt lide det lidt mere loose fit som alternativ. Men nu må vi se om jeg ender med at finde en model der er god til mig. I så fald skal den nok komme på bloggen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  I hvilken H&M fandt du dem? Jeg tænker nemlig, at tage ud at prøve nogen senere i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Jeg har både set dem i Frederiksberg Centeret, Fisketorvet og Fields (gør mig åbenbart meget i centre, haha), men de bør have dem i de fleste H&M butikker. God shoppelyst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Tak for hurtigt svar, centerdame 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Haha selv tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er en spændende trend.. Men man skal næsten have kig til anklerne før det dur, så derfor går der lige endnu en måned.
  Men det slog mig lige at den trend da er perfekt til genbrugsfund. Sidst jeg kiggede efter jeans i genbrugs var det udelukkende den her slags der fandtes. Måske skal man prøve 30 par før man finder et, men jep hey for både omtanke og lav pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Det vil være så fint med kig til anklerne, men jeg synes nu også de vil være fine til sneakers med en fin lille sok i. Hvor er det en god ide med genbrug, der vil helt sikkert være masser af jeans i det fit. Kh.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

ZALANDO DISCOUNT CODE