EN TORSDAG AF DEN RARE SLAGS

VIND 5.000 KR TIL WOLFORD

wolford-konkurrence

Indlægget er udgivet i samarbejde med Wolford

Som tak fordi I er jer, og fordi jeg synes, I er så pokkers rare i kommentarfeltet ALTID, så har jeg endnu en konkurrence i ærmet til jer. Denne gang kan en af jer få lov at vinde et gavekort til Wolford på 5.000 kr. Sikke en rar start på fredagen hva’? 😉

I har nok allerede luret den, men til dem der ikke har, så kan jeg afsløre, at jeg er en vaskeægte kjole/nederdel-pige, og langt størstedelen af mine outfits er med strømpebukser som allieret. Desværre er jeg også typen, der oftest køber mine strømpebukser i H&M eller hos Asos og der får man altså ikke særlig meget strømpebuks for pengene. Nuvel, et par koster 60-70 kr., men til gengæld synes jeg sjældent, at der går mere end nogle uger, før de første huller eller tråde er begyndt at melde deres ankomst. Det kræver derfor ikke den store hovedregning at fastslå, at de der strømpebukser i længden kan blive lidt af en udgift.

Men så er der jo kvalitetsstrømper som fx Wolford, som nok er en del dyrere end H&M, men som efter sigende også skulle være nærmest umulige at slide op. Og holder de bare 3-4 måneder, så har de allerede været en bedre forretning end mine mange par af den billige variant. Det gør bare lidt ondt på pengepungen at kaste 300 kr+ efter noget så kedeligt som strømpebukser, plejer jeg at sige til mig selv, men det er jo egentlig en skør tanke, når jeg rask væk kan bruge et par hundrede kroner på strømper i H&M .. om MÅNEDEN.  Med tanke på det, tror jeg mit næste strømpebuksekøb skal et ordentligt par!

Det kan dit også blive, med muligheden for at vinde et gavekort til Wolford på 5.000 kr. Det kan man dælme få mange strømpebukser for – også af den dyre slags 😉

For at deltage skal du tilmelde dig Wolfords nyhedsbrev her og så er du automatisk med i konkurrencen om gavekortet.

Held og lykke. Må den mest strømpebuksetrængende vinde 😉

XX

Competition for my danish readers only.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

EN TORSDAG AF DEN RARE SLAGS