TESTING: JANE IREDALE HANDDRINK

VIND EN FERIE TIL 12.000 KR

fri-ferie

Indlægget er udgivet i samarbejde med Dansk Fri Ferie

Jeg er ufatteligt ferielysten for tiden og ville ønske jeg havde udsigt til vinterferie et eller andet varmt sted. Kender jeg jer ret, så er jeg sikkert ikke ene om den lyst? Det er der heldigvis råd for. Dansk Fri Ferie har nemlig sat en uges ferie i Italien til en værdi af 12.000 kr på højkant, og det eneste du skal gøre for at deltage, er at signe dig op til Dansk Fri Feries nyhedsbrev her og svare rigtigt på spørgsmålet om hvor Gardasøen ligger.

Jeg elsker Italien, og i særdeleshed det italienske køkken (halløj, pasta, godt brød og lækker pølse), og nogle af mine bedste sommerferieminder er da også fra de år, jeg har tilbragt ved den italienske Gardasø (hint, hint). Hvortil sommerferien i år skal gå, har min kæreste og jeg endnu ikke besluttet os for, men jeg drømmer lidt om bare at pakke en bil og køre ned igennem Europa og slutte med et par uger ved den italienske middelhavskyst. Min kæreste har dog ikke helt den samme begejstring for bilferie, som jeg har, så det kræver nok en del overtagelse 😉

Hvad med jer, har I planlagt årets sommerferie, eller er I klar på at vinde en luksusferie med Dansk Fri Ferie?

DU kan vinde ved at tilmelde dig Dansk Fri Feries nyhedsbrev her og svare rigtigt på spørgsmålet om hvorvidt Gardasøen ligger i Tyskland eller Italien.

XX

By signing up to the newsletter from Dansk Fri Ferie here and correctly answer whether Lake Garda is in Germany or Italy, you get the change to win a vacation worth 12.000 DKK.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

TESTING: JANE IREDALE HANDDRINK