PERFECT GETAWAY

TESTING: JANE IREDALE HANDDRINK

 

2015-01-25 16.46.53
2015-01-25 16.48.01
Produktet er modtaget som gave, men anmeldelsen er udtryk for egen holdning

Jeg har siden jul testet Jane Iredales nye håndcreme HandDrink. Og HandDrink er et meget passende navn til cremen, som i den grad tilfører fugt til vintertørre hænder. Foruden at beskytte mod solens skadelige stråler, så modvirker den også pigmentering og alderstegn. Selvom jeg ikke har fået yngre hænder i løbet af den seneste måned, så holder cremen hvad den lover. Den er let og lækker i konsistensen og trænger nemt ind i huden uden at fedte. Eneste anke er den lidt for gennemtrængende rosenduft, som jeg har haft lidt svært ved at slutte fred med, men er man ikke sart over den slags, så er cremen her absolut en anbefaling værdig. Til sammenligning synes jeg den modvirker tørhed bedre end håndcremen fra Rudolph Care, og den er jeg ellers ikke meget for at negligere 😉

Cremen koster 225 kr. og kan købes her

XX

Since Christmas I have tested Jane Iredale’s new hand cream HandDrink. And that name is a quite suitable for the cream, as it indeed hydrates dry winter hands.  Besides protecting against the sun, it also counteracts pigmentation and signs of aging. Even though I haven’t gotten younger hands during the past month, the cream keeps it promises. It is light and delicious and easily absorbs into the skin without feeling greasy. My only appeal is the scent of roses which I have had a little trouble to find peace with. Are you not bothered by that, the cream id definitely worth recommending.

Find it here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

PERFECT GETAWAY