SUNDAY CLASSICS

ABOUT THAT HAIR

 

Skærmbillede 2015-01-14 kl. 20.00.17

Indlægget er udgivet i samarbejde med L’Oréal

I sommers udgav L’Oréal i samarbejde med PR-bureauet Lahme denne e-bog og nu er det så kommet til efterfølgende. En lækker, og ganske gratis e-bog, fyldt med gode råd og spændende læren om hår og hårfarvning. 

Vidste du fx, at vi kvinder i gennemsnit bruger 1 time og 53 minutter om ugen på at vaske, føntørre og style vores hår? Sammenlagt er den tid blevet til hele 7 måneder brugt på vores hår, når vi fylder 65, og det er altså ikke uden grund, at håret er noget af det ved os selv, som vi kvinder går mest op i. Tænk bare hvad en dårlig hårdag kan gøre ved vores humør.

Bogen indeholder også gode artikler om hårpleje, indblik i en håndfuld seje kvinders tanker om deres hår og en step-by-step guide til den succesfulde hjemmefarvning. Og med tanke på at 3 ud af 4 kvinder på et eller andet tidspunkt farver deres hår, så er sidstnævnte vist en guide der falder i god jord. Selv mangler jeg det sidste mod til at kaste mig ud i en farvning, men til gengæld har jeg i bogen kunne læse mig til, at kun 1% af verdens befolkning er naturligt rødhårede, som jeg er det, og dét var et fact jeg ikke kendte til.
Du kan læse om det hele og mere til, ved at finde e-bogen her

XX

This one is only for my danish readers. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SUNDAY CLASSICS