SUNDAY READING

H&M FAVORITES ON SALE

 

sale-favorites

// MOHAIR KNIT // SUIT PANTS // OPEN HEEL SHOES // GIRLFRIEND JEANS // CRINKLED SKIRT // CASHMERE KNIT //

Skulle man have lidt tilbage på udsalgs-budgettet, så kan jeg anbefale at kigge forbi H&M, hvor der er virkelig mange fine og klassiske items på bud. Især ville jeg gå efter deres premium quality styles, hvor man får virkelig meget for pengene. Fx mohair strikken til 170 kr eller en cashmere jumper til 300 kr. Jeg har selv to af H&Ms cashmere trøjer og de er ubetinget de mest anvendte i min garderobe, så dem vil jeg altså gerne lige slå et slag for. Girlfriend jeansene har jeg overvejet før, og tror de kunne være ret seje med loafers og en hel enkel tee eller strik.

Hvis nogle af tingene er udsolgt i din størrelse, så er tricket at holde øje tidligt om morgenen, gerne inden kl 8 eller før, hvor lageret bliver opdateret. Nu skal jeg jo passe på ikke at jinxe den, men jeg har aldrig oplevet, ikke at kunne få min størrelse på den måde.

Hav en dejlig mandag piger!

XX

If you haven’t spend your entire budget on the sale already, then you should stop by H&M, where there are so many good and classic items on sale. I would go for their premium quality styles, for instance a mohair knit or a cashmere jumper. I already have two of H&M’s cashmere jumpers and they are without comparison the most worn items in my wardrobe. 

If some of the styles are sold out in your size, the trick is to stop by the webshop early in the morning , before 8 am or before, where many items are restocked. I have never tried not to get my size that way.

Have a lovely monday girls.

6 comments

 • jeg har haft den grå mohair lige da den kom ud. Desværre til fuld pris, men den er det værd.
  Så jeg har købt den i den lyseblå for godt en uge siden og den er lige så skøn 😉

  jeg kigger også altid efter deres premium kvalitet og Trend linjen.

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Bøge

  Åh nej, sikke nogle lækre udsalgssager du har fundet.
  Desværre er udsalgsbudgettet brugt op, men nøj hvor de frister, især bukserne og skoene. Pyha det er pænt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den nederste grå bluse (til fuld pris desværre), den er virkelig lækker og kan varmt anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Mine to er også købt til fuld pris, men med tanke på hvor meget jeg bruger dem, så er de 600 kr stadig givet mere end godt ud. Har “desværre” allerede i grå, men overvejer lidt at slå til på den sorte variant, som ENDELIG er kommet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidder i dette sekund iført mohair-strikken og kan klar anbefale den – den er vildt lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • infashionwebelieve

   Har også haft prøvet den, men var for nærig til at slå til, til fuld pris. Og den er virkelig blød og lækker, og så synes jeg det er ret fint at den er lidt kort i pasformen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

SUNDAY READING