WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

DENIM ON DENIM

 

asos-jeansASOS kører lige nu med op til 50% på en stor del af deres jeans og jeg overvejer kraftigt, om jeg skulle slå til på disse to par. De sorte er rå og klassiske, og så er jeg ret vild med ankellængden. De blå er lidt oldschool og egentlig lidt ude af min comfortzone (der skal heller ikke meget til, når man primært går i sorte eller mørkegrå jeans), men de vokser altså lidt på mig, og synes de kunne være enormt seje til et par hvide sneakers og en hvid tee. Find alle jeans på udsalg her

XX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS