A GREAT SALE TIP

A MERRY CHRISTMAS

christmasKæreste læsere, jeg håber julefreden så småt er ved at sænke sig, hvor end i landet (eller verden) I befinder jer. December er fløjet afsted og for mit vedkommende er julestemningen først kommet snigende de sidste par dage.  Men nu hvor duften af and efterhånden spreder sig hos mine forældre, Disneys juleshow er inden for rækkevidde og julekjolen er gjort klar, så er det altså jul. Og jeg glæder mig. Glæder mig til en aften i lavt tempo, fyldt med familiehygge, snak, god mad og gaver. Julen er som intet andet en anledning til lige at stoppe op, og sætte pris på de mange gode ting som forhåbentlig er omkring en – ting som man måske ikke altid får sat pris på i en travl hverdag. Glæden ved de små ting, og over den glæde og næstekærlighed, som julen også er indbegrebet af.

Og med det i baghovedet, håber jeg I alle får den bedste aften, fyldt med glæde og mennesker I holder af omkring jer.

<3

From all of me to all of you, a merry christmas!

4 comments

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

A GREAT SALE TIP