NORDIC CHRISTMAS

GREEN LIVING

Jeg er blevet lidt af en skør sukkulent-dame og kan slet ikke få nok. Uheldigvis kører jeg hver dag forbi Dimseriet (som er den hyggeligste lille blomster- og nips butik, med et fantastisk udvalg af sukkulenter) og jeg er selvfølgelig hverken værre eller bedre, end at jeg ret ofte liiiige må ind forbi og lure. Hvilket resulterer i endnu flere urtepotter og sukkulenter, haha. Men altså, se lige hvor pæne de er. Så må man da gerne ikke? 😉

XX

I’ve become a crazy succulent-plant-lady. But just look at how pretty they are. Then you can buy as much of them as you want, right? 😉

Write a comment

  • Det er simpelthen SÅ fint! Jeg er også selv afhængig af små potteplanter i min bolig 🙂 Det er så hyggeligt – og kaktusser/sukkulenter er heldigvis utroligt nemme at have med at gøre 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er super fine – jeg er også stor fan! 🙂 Indtil videre har jeg kun en enkelt, men der skal nok komme flere til på et tidspunkt :)Noget andet jeg også er fan af er kaktusser 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

NORDIC CHRISTMAS