FEELING LADYLIKE IN NAVY BLUE

DO THEY KNOW ITS CHRISTMAS

Jeg ELSKER december og julen selvfølgelig. Hvor fantastisk er det ikke, at vi sætter en hel måned af til bare at hygge, sprede glæde og bruge ekstra meget tid sammen med de mennesker, vi aller bedst kan lide? Og ok, julegaverne er da heller ikke helt dumme. 
Har I fået styr på ønskesedlen til i år? Det har jeg (for længst), og de ting der står højest på årets ønskeseddel ser I her. Nogle af tingene er mere realistiske end andre, men man har vel lov at drømme.
Årets første julegaveindkøb har jeg stadig til gode, men jeg glæder mig, og også temmelig meget til at pynte op til jul. Finder det lidt uretfærdigt, at min kæreste har nedlagt veto mod julepynt før 1. december 😉 
Find tingene fra min ønskeseddel her
XX
I LOVE December and Christmas of course. How amazing is it, that we dedicate an entire month to cozy activities, spreading joy and spend extra time with the people we like the best? And okay, Christmas presents are not that stupid either 😉

Have you got the hang of the wish list for this year? I have (actually for a long time), and the things I hope for the most, are listed here. Some are more realistic than others, but you’re always allowed to dream right?

Write a comment

 • Jeg elsker også julen og december måned, det er så hyggeligt 🙂 Og så fine ønsker du har fundet her. Er især vild med sengetøjet og tasken. Selv mangler jeg lige at få lavet ønskesedlen, men vil igang her i weekenden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gode ønsker – håber at du får det du ønsker dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg er virkelig også kæmpe fan af december. Og din ønskeseddel ser sørme heller ikke dårlig ud (kom her, Proenza Schouler). Faktisk pyntede vi til jul her i weekenden, og jeg elsker det! Hygge hygge hygge :))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej det tiltaler mig altså også en del at skifte det store spejlrefleks ud med et mindre kompaktkamera.Hehe det er bare med at udnytte det så 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha fantastisk, det er et godt trick søde dame! Måske jeg skulle overveje det samme herhjemme 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke mange gode ønsker 🙂 Jeg ønsker mig også et Olympus kamera. Det fylder jo ingenting.Hvor skægt, jeg tror faktisk min kæreste er lige glad med, om jeg pynter op i november eller december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus siger også, at jeg først må pynte op den 1. december. Men jeg har sneget enkelte julekugler ind i stuen under dækning af, at jeg bare lige skulle se, hvordan det ville se ud

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

FEELING LADYLIKE IN NAVY BLUE