THE OCTOBER LIST

I NYE KLÆDER FRA BLACK SWAN

Monki knit / Black Swan dress (here) / Pavement boots
Se min kjole, den er sort som kullet, alt hvad jeg ejer det er sort som den … Verset her må jo næsten være skrevet til mig og min sorte garderobe, som der er kommet endnu en tilføjelse til. Denne cool kjole med blonde i udskæringen og sidelommer, lige som jeg bedst kan li’ det. Nuvel en strygning ville have klædt den, men dén slags går jeg altså ikke så meget op i. Hvis jeg er begejstret over noget nyt, så må det på med det samme – denne kjole ingen undtagelse. At den så også efterfølgende er blevet brugt flittigt, fortsat uden strygning, det er en anden sag, og jeg sætter min lid til, at I godt kan se kjolens potentiale på trods af lidt folder 😉
Kjolen er fra det danske mærke Black Swan. Et mærke jeg først for nyligt har stiftet bekendskab med, i forbindelse med en kollektionsfremvisning hos et yndlingsbureauet Lahme. Mærket er meget skandinavisk i sit udtryk, og den stil falder jo altid mit hjerte nært, så det var da heller ingen sag at finde mine favoritter. Tøjet kan kun købes online eller ved et Black Swan homeparty, men hvem har egentlig brug for at gå i butikker i denne digitale tidsalder?!
Kendte I til mærket i forvejen?
XX
I’m wearing my new black dress from the Danish brand Black Swan. I didn’t really knew the brand before I went to a collection viewing at the PR agency Lahme some time ago. It is quite cool however, and very scandinavian and minimalistic in the design. Just the way I like it. 
What do you think about the dress?

Write a comment

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

THE OCTOBER LIST