INTRODUCING ESSIE FALL COLLECTION

THE OCTOBER LIST

Oktober venter lige rundt om hjørnet, og dermed også løn og nye overvejelser om hvad førnævnte løn skal bruges på. Jeg kunne især godt tænke mig at tage et nærmere kig på disse fem ting. Flæseblusen har jeg længe luret på i sort, men efter at have set den i hvid også, er jeg blevet overbevist om at den skal klikkes hjem. Tror den kunne være ret sej til både skinny jeans eller et pencilskirt? Nederdelen har jeg vist før, og den spøger stadig. Prøves det skal den i hvert fald! Min begejstring for tern er heller ikke blevet mindre, og det ternede tørklæde vil klæde mit sorte overtøj. Ligesom med tern, så er jeg stadig vild med perlesmykker i alle afskygninger. Lolas Love laver nogle virkelig fine af slagsen, og dette armbånd ville jeg bestemt ikke have spor imod hang på min arm. Det er mig lidt af en gåde hvorfor jeg endnu ikke ejer et par slip-ons, men dét skal der laves om på, og jeg overvejer kraftigt at klikke disse slip-ons i en filtagtig kvalitet hjem. 

Hvilke ting lurer I på til den kommende måned?

XX

October is just around the corner, and thus also the paycheck and new considerations on what to buy. I’m considering taking a closer look at these five items, which all would suit my wardrobe quite perfect.

13 comments

 • Dét lyder også som et fornuftigt udgangspunkt. Jeg har egentlig også en del der burde sælges fra først, men det kan være så svært at være fornuftig når der er så mange pæne efterårsnyheder i butikkerne lige nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit kommentarfelter opfører sig mærkeligt i øjeblikket, men håber det snart går væk. Lyder som gode tilføjelser til din efterårsgarderobe. Jeg skal have prøvet flæseblusen, og er lidt spændt på udfaldet. Den er jo lidt speciel, så kan godt forestil mig at det er sådan en hvor det kan gå begge veje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dét synes jeg altså også lyder mere fornuftigt søde Ida 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså oftere og oftere at vi fristes af de samme ting, fornemmer jeg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu håber jeg ikke jeg får lokket dig i al for økonomisk uføre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej det var sødt af dig at tænke på mig Louise, men er desværre en UK5, så din str. 6 bliver for store. Ellers var jeg slået til med det samme! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har et par af de grå slip-ons i str. 6, som jeg skal sende retur i morgen, men jeg vil gerne sælge dem til dig (pris minus retur-porto til UK), hvis det er din størrelse og har din interesse? Vi bor i samme gade, så den del er ligetil. Og ellers må jeg et smut i Vinderhjørnet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville da gerne eje alting på collagen, sikke nogen fine sager du har fået bikset sammen! Knuswww.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg er også helt vild med nederdelen og blusen! De grå slipons har jeg faktisk lige klikket hjem igår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har også luret på nederdelen, men ellers så prøver jeg at holde igen og mere komme af med ting i skabet, end tilføjelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan rigtig godt lide armbåndet og halstørklædet. Blusen har jeg prøvet (i sort) men den sad ikke helt som håbet, desværre.I oktober skal jeg have vinterstøvler, og garn til en cardigan og et pandebånd. Der ud over leder jeg stadig efter et par fine ballerinaer og et shoppenet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm. jeg tror min kommentar forsvandt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne egentlig meget godt bruge det hele på den her collage, men oktober måned står for mit vedkommende på en lille slapper i forhold til tøjkøb. Mit skab kan simpelthen ikke mere og de to store IKEA poser med tøj i hjørnet, står og kigger på mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 

Næste indlæg

INTRODUCING ESSIE FALL COLLECTION